HTML

NYUGDÍJPÉNZTÁRTAGOK! ELŐRE!

Friss topikok

  • asola: Orbán, jó diktátorként, kőkeményen talpnyalókkal veszi körül magát. Szakembernek, hozzáértőnek nin... (2010.12.01. 22:36) FIGYELEM,PÉNZTÁRTAGOK!

Linkblog

FIGYELEM,PÉNZTÁRTAGOK!

2010.12.01. 18:38 RÁBA GYÖRGY

 

 
 
 
 
Határozottan, nyugodtan!
 
 
Mára kiderült: A király meztelen. Az Állam és kormánya pedig hazug.
 
Az Állam közölte, hogy 2011-ben nem emelkedik a közszférában dolgozók illetménye. Tette ezt akkor, amikor pl. jó szándékú államtitkára, Hoffmann Rózsa a tanévnyitókon még jelentős bér-rendezésekről vizionált.
 
 Az Állam és kormánya hazudik. Hazudik, mert azt hirdeti, hogy állásokat óhajt teremteni, munkahelyek százezreit ígérve, ugyanakkor 2011-ben 30 ezer álláshely megszüntetését tervezi. Az Állam és kormánya tűri, hogy 77 ezer forint legyen a minimálbér, tűri,hogy munkavállalók százezreit alázzák meg nap mint nap, hogy a kis(kényszer)vállalkozók tömegeit sújtja a körbetartozás, és némán figyeli, hogy packáznak polgáraival.
 
Az Állam és kormánya hülyének nézi a lakosságot. Azt hiszi, hogy 3 millió ember elhiszi, hogy azt a rengeteg pénzt, amit deklaráltan államadósságra és folyó nyugdíjak finanszírozására fordít majd az egyik kéz- Matolcsyé-, azt egy másik kéz- Selmeczié-, majd egyéni számlára teszi. Nem teszi. Az Állam elkobozni készül mintegy 3000 milliárd forintot, úgy, hogy semmit nem ad cserébe. Nem keveset ad, nem valamit ad. Semmi nem ad. Közben pedig azt kommunikáltatja mamelukjaival, hogy az einstand a népért van. A nyugdíjbiztonságért van. A jövőért van. Mindehhez tájékozatlan, buta, rosszindulatú janicsárokat sikerült találnia.
 
Az Állam és kormánya sérti az emberi méltóságot. Törvénytervezete valódi jogi kuriózum. Az ország szégyene. Utcára, majd sorbaállásra kényszerít tömegeket, hogy nyilatkozhassanak arról: maradni akarnak ott, ahol vannak. Tv. Terv. 18.§ és 25.§.Milyen közigazgatási bukfenc ez? Hogyan lehetséges a Polgári Törvénykönyvet is felülbírálni? De a kormány kimutatja a foga fehérjét, amikor a törvénytervezet 35.§-ában lehetővé teszi, hogy 2011. január 31. után is magánnyugdíjpénzár - tag lehessen valaki. Azaz,ezzel írásban ismeri el: Csak a pénzünk kell! Ha nem tudnk nyilatkozni a maradásról, és január 31-el belépünk automatikusan az állami rendszerbe, akár már február 2-án mehetünk a MNYP-be, de a pénzünk már az Államé. Ezért a módszerért egy rendes kocsmában ütnek. Nagyot ütnek.
 
Az Állam és kormánya riogat. Bűncselekménnyel gyanúsítaná meg a magánpénztárak vezetőit, mert a megrendelt szakmai anyagok szerint több lehetne a pénz a kasszákban. Bizonyára lehetne. Csak közben akadt egy világválság 2008-ban, amikor csak a CHF-en t50%-ot bukott minden befektető és kisember. A befektető tudott korrigálni, a kisember most rokkan bele.  
 
Az Állam és kormánya ígér, de nem tartja be. A CHF árfolyam miatt reménytelen helyzetbe kerülő százezreken Rogántól Kósáig mindenki segíteni akart, de semmi nem történt. A Magyar Köztársaság Kormányának semmilyen ötlete, javaslata nincs, ami akárcsak enyhítené ezt a veszélyes helyzetet. Amit pedig kitaláltak, és eredményként tálaltak, olyan szerény és siralmas, hogy még viccnek sem jó.
 
 
A kételkedők számoljanak. Olvassák el a törvénytervezetet, nézzék meg a nyugdíjtörvényt, és aztán döntsenek. Aki maradni akarnak, és nyilatkoznának, a tv. elfogadása után, ajánlott levélben azonnal tegyék meg ezt az illetékes OENY felé, nyissanak Ügyfélkapu-t, és készüljenek a sorállásra.
 
Kemény, hosszú tél lesz. Készüljetek.
 

RÁBA GYÖRGY

3 komment

Címkék: orbán fidesz nyugdíj selmeczi matolcsy

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugdijpenztartagokelore.blog.hu/api/trackback/id/tr362486669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Würfli úr 2010.12.01. 18:50:14

Eddig is nyilvánvaló volt, hogy a kiru meztelen. A magyar nép viszont esztelen, ezért most igazán újból jól egymásra találtak.
Tiszta szerencse, hogy a "hasonló hasonlót vonz" elve alapján sík hülyék veszik körül, ezért az ámokfutás nem fog olyan sokáig tartani, mint hiszik.

krezirezi 2010.12.01. 22:02:32

Nyugodtan? No az tetszene, de míg futják az ámokot, nem tartom valószínűleg, hogy könnyen kivitelezem.
Mindemellett próféta szóljon az előttem szólóból.
Ámen.

asola 2010.12.01. 22:36:35

Orbán, jó diktátorként, kőkeményen talpnyalókkal veszi körül magát. Szakembernek, hozzáértőnek nincs helye körülötte, az még ellentmondana.

A talpnyalók persze nem tudják és nem is merik megmondani neki ha valami baj van vagy ha valami eszetlen nagy baromságot talált ki (mint most a MANYUP einstand).

A kis kócos szemű Matolcsy is inkább kiáll és rommá égeti magát az ilyen "feleségem intézte" kezdetű halálgyenge hazugságokkal, ahelyett, hogy odaállna a főnöke elé és megmondaná, hogy nem ez a jó módszer Viktor, találjunk ki valami mást.

Utána pedig kizavarják a kiflis Selmeczit, akin csak azért nem röhögi rekedtre magát az egész ország mert éppen mocskosul meglopják.
süti beállítások módosítása